AK Parti’den İstişare Toplantısı

AK Parti Kdz.Ereğli ilçe Teşkilatı tarafından istişare toplantısı düzenlendi.

AK Parti’den İstişare Toplantısı
AK Parti Kdz. Ereğli Teşkilatı tarafından parti binasında AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır Gökçeler ve Gülüç Belediye Başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, belde başkanları, önceki başkanlar ve yöneticilerin katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantı ile ilgili bilgiler veren AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, yeni yönetimi oluşturma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Bir hafta içinde yeni yönetimi oluşturacaklarını belirten Çakır, "Atamamız Genel Merkezimizin Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem'in talimatı ile göreve geldik. Gerekli istişareleri ilk önce kendi ailemizde AK Parti ailesinde başladık, sivil toplum örgütleri ile istişareye başlayacağız. Ereğli'de herkesimi temsil eden birlik ve beraberliğin üst düzeye çıktığı güçlü bir yönetim oluşturma hedefi ile yola çıktık. Genel Merkezimizin talimatı da bu doğrultuda. Şuan için görüşmelerimiz devam ediyor. Bir hafta içerisinde yönetimimizi tamamlayacağız, zamanımız kısa. Ereğli'nin önüne en iyi listeyi koyacağız inşallah” dedi .
Kaynak: İHA