Ak Parti'den Suriyeliler'e Yardım

AK Parti Kayseri Teşkilatı tarafından, Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için bir kamyon yardım malzemesi toplandı.

AK Parti il ve ilçe teşkilatları tarafından toplanan malzemeler, Hatay ve İskenderun'daki kamplarda kalan Suriyeliler'e ulaştırılması için İHH Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yağmur'a teslim edildi.

Yağmur, toplanan yardım malzemelerinde AK Parti Kayseri Teşkilatı'ndaki herkesin büyük emeğinin olduğunu belirterek, şunları söyledi:

''Yardım kampanyası çerçevesinde Hatay ve İskenderun'daki kamplarda kalan Suriyeliler için bir tır malzeme gönderdik. Bu hafta içinde de yine bir tır yardım malzemesi daha göndereceğiz. Kış şartları nedeniyle kamplarda battaniye ve her yaş grubu için giyecek ihtiyacı var. İHH olarak bunların temini için çalışıyoruz. Yaptıkları çalışma ile bize destek veren AK Parti Kayseri Teşkilatı'na, kadın ve gençlik kolları ile ilçe teşkilatlarına teşekkür ediyorum.''

AK Parti Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Rıfat Yelkenoğlu da, tüm teşkilatlara yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, ''İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Suriyeli sığınmacılara yönelik yürütülen yardım kampanyasına AK Parti Kayseri Teşkilatı olarak destek verdik. Tüm teşkilatlarımız yardım kampanyası için güzel bir dayanışma örneği sergilediler. Kayseri'ye yakışır bir çalışma oldu'' diye konuştu.

Yayıncı: Orhan Canbulatel
Kaynak: AA