Zabıtaların Mudanya Zirvesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği, 17 ilçe zabıta amirleri ve müdürlerinin katıldığı zabıta koordinasyon toplantısı Mudanya'da yapıldı.

Zabıtaların Mudanya Zirvesi
Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı toplantıda ilçelerde yürütülen zabıta birimlerinin faaliyetleri masaya yatırıldı. Koordinasyon toplantısında açılış konuşmasını yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Esat Yalman, "Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz zabıta amirleri ve müdürlerinin katılımı ile gerçekleşen koordinasyon toplantısını bu ay Mudanya’da gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar sürdürülen ve bundan sonra ki süreçte yapılması, takip edilmesi gereken çalışmalar konusunda fikir alış verişinde bulunduk. Çok yararlı bir çalışma oldu. Ev sahipliği yaparak bizleri Mudanya'da ağırlayan başta Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve Mudanya Zabıta Müdürü Erdal Ergin ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Mudanya Belediye Zabıta Müdürü Erdal Ergin ise hizmet kalitesini artırmak için düzenlenen değerlendirme toplantısının Mudanya’da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

İlçe zabıta amirleri ve müdürlerinin söz alarak değerlendirmelerin yapıldığı toplantı Mudanya Sosyal Tesislerde verilen öğle yemeği ile sona erdi .
Kaynak: İHA