Mobese Bursa'da Para Bastı
Bursa'da bir yıl içinde MOBESE kameraları, hız ve ışık ihlali yapan sürücülere, toplam 45 milyon 997 bin lira trafik para cezası kesti.

Bu arada 6 farklı kavşağa koyulan ve kırmızı ışık ihlali yapan sürücüleri tespit eden 10 adet kamera da üzerine düşeni eksiksiz yaptı. İhlal anını eve gönderilen fotoğraflarla ispatlayan kameralara, 62 bin 576 sürücü yakaladı. Ve bu kişilere de toplam 9 milyon 567 bin 988 lira trafik idari para cezası tutanağı tanzim edildi.
Yetkililer, 2012 yılında toplam 45 milyon 997 bin trafik idari para cezası tutanağı düzenleyen EDS’nin yeni yılda da kural ihlali yapan sürücülere göz açtırmayacağını hatırlattı.
Bilindiği gibi şehri 24 saat gözetleyecek olan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Merkezi'nin (KGYS) açılışı, İçişleri Bakanı Beşir Atalay tarafından 28 Aralık'ta yapılmıştı
