Öğrencilere Giyecek Yardımı Yapıldı

AK Parti Malatya İl Başkanlığı, Samanköy Ortaokulu’ndaki muhtaç öğrencilere giyecek yardımı yaptı.

Öğrencilere Giyecek Yardımı Yapıldı
AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Nadir Çalık ve birim başkanlarıyla beraber merkeze bağlı Samanköy Ortaokulu'nu ziyaret ederek yardıma muhtaç olan öğrencilere giyecek yardımı yaptı.

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, yaptığı açıklamada, "AK Parti Sosyal işler başkanlık ekibi, kendi katkılarıyla oluşturdukları bütçeleriyle özellikle kenar semtlerde ve merkezi köy okullarımızdaki ihtiyaç sahibi öğrencileri destekleme, onlara karınca kararınca katkı sunma adına hayırlı bir işe vesile oldu. Arkadaşlarımız özverili bir şekilde çalışma yapıyorlar. İnşallah önümüzdeki günlerde farklı okullarda farklı yardımlarla da, çalışmalarına devam edecektirler” ifadelerini kullandı.

“Bizim için önemli olan gerçekten öğrencilerimizin geleceğe hazırlanması, özellikle AK Parti iktidara geldikten sonra Milli Eğitim’de yaşanan olumlu gelişmeleri çocuklarımıza manevi anlamda da destekleme adına bu projeleri yapıyoruz” diyen Tüfenkçi, “ İnşallah bu arkadaşlarımız ileride kendileri de okuyarak belirli bir yerlere geldiklerinde bu sosyal sorumluluğu diğer nesillere aktaracaklar ve örnek olacaklar. Sosyal işlerden sorumlu tüm birim başkanlarıma ve yardımcılarına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Samanköy Ortaokulu Müdürü Niyazi Yener, yardımlardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Samanköy Muhtarı Murat Şahin ve AK Parti Samanköy temsilcisi Orhan Dertli de programda hazır bulundu .
Kaynak: İHA