“Köprüdekiler” bu Cuma yeni sinemada!

Aslı Özge’nin yazıp yönettiği “Köprüdekiler” filmi “Her Cuma Yeni Sinema” etkinliği kapsamında Levent Kültür Merkezi'nde...

“Köprüdekiler” bu Cuma yeni sinemada!


Beşiktaş Belediyesi ve Yeni Sinema Hareketi işbirliğiyle Levent Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen “Her Cuma Yeni Sinema” etkinliği kapsamında, bu Cuma 19:00 'da Aslı Özge 'nin yazıp yönettiği “Köprüdekiler” filmi gösterilecek.

2009 yılında Uluslararası İstanbul ve Uluslararası Adana Film Festivalleri 'nde ve 2010 yılında Uluslararası Ankara Film Festivali 'nde “En İyi Film” ödülünü kazanan “Köprüdekiler”, ulusal ve uluslararası bir çok festivalde gösterildi.

21 Aralık Cuma günü, saat 19:00 'da başlayacak gösterimin ardından filmin yönetmeni Aslı Özge izleyicilerin sorularını cevaplayacak. Film önümüzdeki hafta boyunca Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe 14:00 ve 16:30 seanslarında da izlenebilecek.

Türkiye 'de bağımsız sinemayı izleyicisiyle buluşturmak ve yaygınlaştırmak hedefiyle Yeni Sinema Hareketi platformunun başlattığı etkinliğin koordinasyonu Katadrom Kültür ve Sanat Derneği tarafından gerçekleştiriliyor.

Gösterimler, 28 Aralık 'ta Derviş Zaim 'in 'Gölgeler ve Suretler ' filmiyle devam edecek. 7. haftasına girecek etkinlikte, gösterimler ücretsiz olarak seyirciyle buluşuyor.