Gökhan Atalay Adana'da

Bugüne kadar birçok film ve dizide rol alan oyuncu Gökhan Atalay, Adana'da hayranları ile bir araya geldi.

Gökhan Atalay Adana'da
Son olarak televizyon ekranlarının sevilen dizisi; ‘Lale Devri’nde rol alan Atalay, Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi’ni ziyaret ederek, burada Adanalı hayranlarıyla buluştu. Onlara bol bol imza dağıtıp, hatıra fotoğrafı çektiren Atalay, gösterilen ilgiden de memnun olduğunu dile getirdi. Kent insanının çok sıcak kanlı ve misafirperver olduğunu kaydeden Gökhan Atalay, Adana’yı ve Adana kebabını da çok sevdiğini söyledi.

Opera-baleden emekli bir anne ve babanın çocuğu olduğunu anlatan Gökhan Atalay, bir bakıma gözlerini sahnede açtığını ifade etti.

Annesinin kostüm atölyesinde görevli, babasının da aksesuar atölyesi şefi olduğunu belirten Atalay, çocukluk yıllarının da oyun izleyip, prova takip ederek geçtiğini dile getirdi.

Bugüne kadar ‘O. Çocukları’, ‘Kabuslar Evi-Kaçan’, ‘Oğul’, ‘Aşk Yolu’ ve ‘Esrarlı Gözler’ adlı filmlerde rol alan Gökhan Atalay, ‘Kapadokya Düşleri’, ‘Ertelenmiş Hayatlar’, ‘Taşların Sırrı’ ve Son olarak da yine ulusal bir televizyon kanalında ekrana gelen; ‘Lale Devri’ dizisinde rol alarak, kendi hayran kitlesini oluşturdu .
Kaynak: İHA