Dolandırıcı Hastanede Yakalandı

Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kendisini hasta yakını olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı ve bir kadına kendisini doktor olarak tanıtarak cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen bir kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Dolandırıcı Hastanede Yakalandı
Edinilen bilgiye göre İzmit Yenişehir Mahallesi'nde Z.K. isimli kadının evine giderek kocasının arkadaşı olduğunu söyleyen Dursun A. (51), kadına altın ya da parasının olup olmadığını sordu. Z.K. kendisine altın ya da para olmadığını söyleyince doktor olduğunu söyleyen Dursun A., kadına cinsel tacizde bulundu. Z.K. 'nın çığlıkları sonrası Dursun A. evden koşarak kaçmaya başladı.

Z.K. ise İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliğine giderek şikayette bulundu.

Şikayet üzerine çalışma başlatan İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Dursun A. 'yı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 'nin bahçesinde yakalayarak gözaltına aldı. İstanbul 'dan gelerek 15 gündür sokaklarda yatıp kalktığı öğrenilen Dursun A. 'nın hastanede kendisini F.Y. (41) isimli kadına bir hasta yakını olarak tanıtıp duygu sömürüsü yaparak 235 lira ile cep telefonunu aldığı, ayrıca 12 Kasım 2012 tarihinde Kuruçeşme Fatih Mahallesi 'nde yardım bahanesiyle yaklaştığı M.K. isimli bir kadının 2 altın bileziğini aldığı öğrenildi. Benzer suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Dursun A., işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA