Birlik Bahçesi Köylere Ulaşıyor

Manavgat Çevre Koruma Turizm Alt Yapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği ile Manavgat Kaymakamlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi 'Birlik Bahçesi', daha iyi hizmet vermek adına her ay belirli köylere gidiyor.

Birlik Bahçesi Köylere Ulaşıyor
Birlik Bahçesi'nin, Burmahan, Kırkkavak, Düzağaç, Sağırin gibi köylerden başlattığı hizmet çalışmasını Manavgat’a ulaşımı uzak olan köylerdeki vatandaşlara ulaşmak suretiyle sürdürdüğünü belirtilirken, faaliyete geçtiği günden itibaren 3 binden fazla vatandaşın ihtiyacını giderdiği kaydedildi. Sarılar beldesi Çamlık mahallesinde yeni yerinde hizmet veren Birlik Bahçesi'ne, 'Kullandığınız evinizde, kullanmadığınız Birlik Bahçesi’nde' anlayışıyla haftanın 7 günü 8.30 - 17.30 arası 750 15 25 irtibat numarasından ulaşılabildiği ifade edildi.

MATAB’ın Birlik Bahçesi projesinin köylere gitmesiyle daha çok insana ulaştıklarını ve çevreyi korumayı hedeflediklerini belirten Birlik Başkanı Recep Barut, “Birlik Bahçesi projesi ile hem çevreyi korumuş, hem de ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını gidermiş olduk” dedi.

Kaynak: İHA