Tagid'den Çorlu Devlet Hastanesine Ziyaret

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu Üyeleri ve TAGİD Sağlık komitesi Çorlu Devlet Hastanesi Hastane Yöneticiliğine atanan Cengiz Kalkan ve Başhekimliğine atanan Uzman Doktor Yusuf Kürşat Özdamar'ı Başhekim Yardımcıları Uzman Doktor Azamet Cezik ve Yunus Cem Tuncer'i ziyaret ederek yeni görevlerinde başarı dilediler.

Tagid'den Çorlu Devlet Hastanesine Ziyaret
Ziyarete, TAGİD Yönetim Kurulu Başkanvekili Tevfik Ayhan, Genel Sekreter Nihat Biçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Taner Erdim, İzzet Tunç, İsmail Korkut, TAGİD üyesi Yaşar Yılmaz, TAGİD Sağlık Komitesi Başkanı Dr. M. Ali Eke, Başkanvekili Genel Cerrahi Uzmanı Hakan Sunal ve TAGİD İş Hayatı Dergisi Editörü Doğukan Koçdoğan katıldı.

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu Başkanvekili Tevfik Ayhan bölgenin en büyük hastanelerinden olan Çorlu Devlet Hastanesi’nin vatandaşlara en iyi şartlarda hizmet verebilmesi adına önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.

Ayhan, herkesin yeni devlet hastanesinin yeni yönetim kadrosuna yardımcı olması gerekliliğinin altını çizerek:” “ TAGİD olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de her türlü destek ve katkıyı vermeye hazırız” dedi.

TAGİD Sağlık Komitesi Başkanvekili Genel Cerrahi Uzmanı Hakan Sunal ise: “Çorlu’ya acilen bir onkoloji servisinin açılması gerekiyor. Buna bağlı olarak Trakya Bölgesinin ve Marmara Bölgesinin bir kısmına hitap edecek bir kan merkezinin kurulması gerekiyor. Bununla ilgili olarak TAGİD ve TAGİD sağlık komitesi olarak her zaman bu konuda gerekli desteğe hazırız” diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı TAGİD Yönetim Kurulu üyeleri ve TAGİD Sağlık Komitesi üyelerine teşekkür eden Hastane Yöneticisi Cengiz Kalkan: “Devlet Hastanesi yetki ve sorumluluk alanı olarak önemli bir nüfusa hizmet ediyor. Amacımız ilk aşamada hasta memnuniyeti sağlamak. Hastanede görev yapan bütün personelin hizmet standartlarını yükseltmek için çalışacağız. Daha iyi hizmet verebilmek adına tüm kesimden gelebilecek görüş ve önerilere açığız. Bir kısım eksiklikler olabilir yeni bir hastane ama bunların hepsini en kısa zamanda elbirliği ile çözeceğiz” dedi.

Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Kürşat Özdamar da: “Hastanemiz yeni bir hastane bu nokta eksikliklerin bir an önce giderilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Personel olarak çok donanımlı tecrübeli bir hastane. Çorlu ve çevre halkına gerekli sağlık hizmetinin eksiksiz ve zamanında alması için yönetim olarak gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Bundan sonra yeni branşların hastaneye kazandırılması konusunda çalışmalar yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA