Fethiye Sgk Müdürü Tokaç Görevine Başladı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Fethiye İlçe Müdürü Ahmet Ekecan’ın Muğla İl SGK Müdür Yardımcılığına atanmasının ardından bu göreve atanan Taner Tokaç, yeni görevine başladı.

Fethiye Sgk Müdürü Tokaç Görevine Başladı
Fethiye SGK Müdürü Ahmet Ekecan’ın Muğla İl SGK Müdür Yardımcılığına atanmasının ardından Fethiye SGK Müdürlüğüne Taner Tokaç getirildi.

Burdur Merkeze başlı Gölhisar SGK Müdürlüğü’nden Fethiye’ye atanan Taner Tokaç ile birlikte Muğla İl SGK Müdür Yardımcılığına atanan Ahmet Ekecan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ı ziyaret etti.Ziyarette konuşan Muğla İl SGK Müdür Yardımcısı Ahmet Ekecan; “2012 Temmuz ayında başladığım Fethiye SGK Müdürlüğü görevim tamamlandı. Şu an Muğla SGK İl Müdür Yardımcısı görevine atandım. Yeni atanan arkadaşla Sayın Kaymakamımızı ziyaret ettik. Görev sürem boyunca bilgi ve yardımlarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Fethiye için iyi hizmetlerimiz oldu. Bundan sonra da Muğla’dan bu hizmetleri devam ettireceğim. Yeni atanan Fethiye SGK Müdürü Taner Beye bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyorum.18 yıldır SGK’nın çeşitli birimlerinde görev yaptım” diyen Fethiye SGK Müdürü Taner Tokaç; “Fethiye güzel bir ilçe. Burada iyi hizmetlerim olacağına inanıyorum” dedi.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık “Devlet Memuru gelip geçicidir. Önemli olan kalıcı eserler bırakabilmektir. Her iki arkadaşı da tebrik ediyorum. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Yeni atanan müdürümüzün de Fethiye için iyi hizmetler yapacağına inanıyorum. Sorunların çözümü konusunda başarılar. Hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA