Sodes Projeleri Başarıyla Yürütülüyor

Muş Valisi Ali Çınar, Sosyal Destek Programı (SODES) projelerinin başarılı bir şekilde yürütüldüğüne dikkat çekerek, projelerle yıllardır özlem duyulan hizmetlerin yapıldığını vurguladı.

Sodes Projeleri Başarıyla Yürütülüyor
Devlet olarak toplumun bütün kesimlerine eşit bir şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Vali Ali Çınar, bu hizmetleri yaparken SODES projelerinden faydalandıklarını vurguladı. Çınar, “Bir yanda köylerimizde yollar, kanalizasyon, içme suyu tesisleri yapıyoruz, bir taraftan okullar yapıyoruz, diğer taraftan kamu hizmetleri ile ilgili kamu binaları yapıyoruz, eğitim faaliyetleri yürütüyoruz, sportif faaliyetlere destek olmaya çalışıyoruz. Gençlerimize ve kadınlarımıza dönük çalışmalar yapıyoruz. Genellikle vatandaşlarımızın memnun olduğu çalışmaların daha çok projelerle yürütülen çalışmalar olduğunu görüyoruz” dedi.

SODES projelerinin Muş’ta da başarılı bir şekilde yürütüldüğünü kaydeden Çınar, “Vatandaşlarımız bu projelerle yıllardan beri özlemini çektiği birçok hizmete kavuşuyor. Bir taraftan toprak futbol sahasını çim saha yapıyoruz, bir tarafta halı sahalar yapıyoruz. Bir tarafta eğitim faaliyetleri, bir tarafta engelli sporcularımızın çalışmasına destek oluyoruz. Biz toplumumuzun bütün kesimleriyle bir bütünüz. Çok şükür ülkemizde de ‘biz’ diyenlerin sayısı çoğaldı. Burada ‘biz' deyince kaynaşıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA