Arsası Sahte Belgelerle Satıldı
İzmir’de, 1992 yılında tapusuyla birlikte aldığı arsa üzerine dolandırıcı bir mühendis tarafından sahte belgelerle satılıp üzerine evler inşa edildiği iddia edilen arsanın sahibi 65 yaşındaki Agah Çolak, arsasına kavuşmak için 16 yıldır hukuk mücadelesi veriyor.

BELGELER SAHTE DEĞİL
Arazisine kavuşmak için İzmir 9. Asliye Hukuk Mahkemesi 'ne başvuran Çolak, mahkemeden E.K. tarafından düzenlenen belgelerin sahte olmadığına dair cevap aldığını söyledi.
Ardından diğer bir mahkeme 4. Asliye Hukuk Mahkemesi 'ne dava açan Çolak, bu mahkemede bir önceki kararı emsal gösterdiğinden sonuç değişmedi. Yaklaşık 16 yıldır vergisini halen ödediği arsasına kavuşmak için uğraşan Çolak, 8. Asliye Hukuk Mahkemesi 'ne tekrar açtığı davanın sonuçlanmasını beklemeye başladı.
SAHTE İMZAYLA SATMIŞ
Çolak, E.K 'nın düzenlediği belgelere kendi imzasının taklidini attığını söyledi.
Ayrıca E.K 'nın daha öncede bazı insanları aynı şekilde dolandırdığı bilgisine ulaştığını ifade eden Çolak, şunları söyledi: 'E.K., benim gibi bir çok kişiyi dolandırdı. Göksu Mahallesinde dolandırdığı kişiler tarafından dayak yiyince gözden kayboldu. Zaten yurt dışındayım kendisi hakkında elle tutulur bir bilgiye de ulaşamadım.”
