Uşak Belediyesi Çocular İçin “masal Kent” Projesi Geliştirdi

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, çocukların aileleriyle birlikte daha iyi ortamlarda zaman geçirebilmeleri için “Masal Kent Projesi” geliştirdiklerini söyledi.

Uşak Belediyesi Çocular İçin “masal Kent” Projesi Geliştirdi
Erdoğan, bir yıl içerisinde hayata geçirecekleri proje kapsamında inşa edilecek parkta ünlü çizgi film kahramanlarının da bulunacağını ifade etti.

Çocuklar için Son 4 yılda 30’a yakın park inşa ettiklerini ve her mahallede bu parkları yapmaya devam edeceklerini belirten Ali Erdoğan, “Masal Kent” projesinin bunlardan farklı olduğunu belirtti.

Projenin her belediyeye örnek olabilecek nitelikte olacağını da belirten Erdoğan,” Proje bittiğinde kentteki tüm çocuklar Masal Kentten yararlanabilecek” dedi.

Çocukların raylı sistem sayesinde Masal Kent projesindeki parkın içinde gezebileceğini de belirten Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, “Kentimizi yaşanabilir kentler arasında en üst seviyelerde olmasını ve ilgi merkezi olmasını istiyoruz. Çocuklarımızın da sağlıklı birer birey olarak yetişmelerine katkı sağlamak istiyoruz. İletişimi güçlü sosyal bir nesil yetişmesi hedefiyle çalışmalarımızı yapıyoruz. Mahallelerde bugüne kadar 30’a yakın park inşa ederek çocukların kullanımına sunduk. Şimdi de Masal Kent Projesi için çalışmalara başladık. Proje yazma işlemleri Sona erdi ve yakın zamanda fiziki çalışmalara başlayacağız. Projemizi bir yıl gibi kısa südre bitireceğiz. Masal Kent Projesi içinde miniklerimizin sevdiği çizgi film ve masal kahramanlarının büyük ve küçük maketleri yer alacak. Çeşitli oyun grupları ile geniş bir alanda hizmet vereceğiz. Aynı zamanda miniklerimizin alan içinde raylı sistem ile gezmelerine imkan tanıyacağız. Şu an alan yeri tespiti çalışmaları devam ediyor” dedi.

Kaynak: İHA