Hastanede Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Balıkesir’in Edremit Devlet Hastanesi’nde çıkan silahlı kavgada 2 kişi ağır yaralandı.

Hastanede Silahlı Kavga: 2 Yaralı
Edinilen bilgiye göre, olay Balıkesir’in Edremit Devlet Hastanesi’nde saat 14.40 civarında yaşandı. İlçenin İbrahimce Mahallesi’nde Demirci ve Bayraktar ailelerinin husumeti hastanede devam etti. Demirci ailesinden olan Bulut Yaman Demirci ile Serdar Gözen, Edremit Devlet Hastanesi’nde rapor almak için işlem yaptırırken, husumeti olan Bayraktar ailesinden U.B. ile kardeşi B.B. motosikletle Edremit Devlet Hastanesi’ne kadar takip etti. Hısımlarını, hastane içindeki idare koridorunda kovalayan U.B. ve kardeşi B.B., Demirci ailesinden Bulut Yaman Demirci ile Serdar Gözen’i tabanca ile kurşunladı. Çıkan kurşunlara hedef olan Bulut Yaman Demirci ve Serdar Gözen ağır yaralandı.

Yaralı Demirci’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, diğer yaralı Serdar Gözen, ise Balıkesir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastane personeli, 7 el silah sesi duyduklarını ve korku dolu anlar yaşadıklarını ifade etti.

Olayın faalleri olan U.B. ile B.B. polis tarafından kısa sürede gözaltına alındı. Yaralıların yakınları ise hastane önünde sinir krizi geçirdi. Zaman zaman hastane önünde yaşanan gergin anlarda polis öfkeli aileyi sakinleştirmekte zorluk yaşadı. Olaylarla ilgili soruşturma devam ederken hastane önünde gergin bekleyiş devam ediyor. BAŞHEKİM AÇIKLAMA YAPTI Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Atahan Gürkan Acar, olayın ardından konuyla ilgili açıklama yaptı, Acar, “Hastanemize 14.30 sularında hastanemizin idari işler bölümünde işlemleri için gelen iki hasım arasında silahlı çatışma çıkmış olup saldırganlar olay yerinden kaçmıştır. Olay sonrası iki vatandaş yaralanmış olup biri ilk müdahalesinden sonra Balıkesir Devlet Hastanesine sevk oldu. Diğer yaralı ameliyata alınmıştır. Durumu ağırdır. Hastanemiz personelinden yaralanan olmamıştır” diye konuştu.

Kaynak: İHA