Başkan Burma, Kursiyerlerle Buluştu

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Türk-İş Spor ve Kültür Evi’nde aerobik, fitness, step, mefruşat, el sanatları gibi çeşitli kurslara devam eden kursiyerler ile bir araya geldi.

Başkan Burma, Kursiyerlerle Buluştu
Yaklaşık 300 kursiyerin aerobik, fitness, step, mefruşat, resim, el sanatları gibi çeşitli branşlarda çalıştığı Türk-İş Spor ve Kültür Evi’ni ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Atakum’un nasıl geliştiğini, gözlerinizle görüyorsunuz. Her geçen gün Türkiye’de adı dilden dile dolaşan bir ilçe haline geldik. Son derece modern ve çağdaş bir şekilde gelişiyoruz. Bugüne kadar hizmete açtığımız tesislerin haricinde, Yaşam Parkı’nı da önümüzdeki günlerde hizmete kocacağız. Atakum Kültür Merkezi ve belediye hizmet binamızın inşaatı ise hızla devam ediyor. Sizlerin el emeğinizi değerlendirmek amacı ile yakında yapımına başlayacağımız Eko Park’ın altında teşhir ve satış yerlerini hizmetinize sunmayı planlıyoruz. Bunları yaparken, sizlerden destek alıyoruz” dedi.

Kürsuyerler ise Başkan Burma’dan, “Seramikleri pişirecekleri fırın, çizim yapacakları ışıklı masa” talebinde bulundular .
Kaynak: İHA