İMO’nun 58. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası’nın 58. Kuruluş yıldönümü düzenlenen balo ile kutlandı.

İMO’nun 58. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın da katıldığı baloda inşaat mühendisliği mesleğinde 40 yılını dolduranlara plaket verildi.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Adaha Şube Başkanı Abdullah Bakır, inşaat mühendisliği mesleğinin insanlık tarihi kadar geçmişi olduğunu söyledi.

Oda’nın kuruluşunu anlatan Abdullah Bakır, “İnşaat mühendisleri medeniyet oluşturuyor. Tarihi köprüleri, yolları, binaları geleceğe taşıyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da gecede meslekte 40 yılını dolduran inşaat mühendislerine plaket verdi. 40 yılını dolduran inşaat mühendislerinin o kadar da yaşlı görünmediği esprisini yapan Zihni Aldırmaz, “İnsanlar kendilerini yenilediği kadar yaşlanır. Bu insanlar kendilerini sürekli yeniliyor. Kutluyorum” şeklinde konuştu.

İnşaat Mühendisleri Odası’nın 58. kuruluş yıldönümü balosuna Milletvekili Turgay Develi, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök ve Çukurova Gazetecilere Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de katıldı.

Kaynak: İHA