Dösiad Başkanı Gencer Açıklaması

Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Gültekin Gencer, sadece iş dünyasına değil, başta Döşemealtı olmak üzere her kesime karşı duyarlı olduklarını bildirdi.

DÖSİAD üyeleri, Perşembe Kahvaltısı etkinlikleri çerçevesinde, Teke Yöresi Derneği organizasyonuyla Aşağıoba köyü halkıyla kahvaltıda buluştu. Kahvaltıda konuşan DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, Aşağıoba köyü sakinleriyle bir arada bulunmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Gencer, DÖSİAD olarak sadece iş dünyasıyla değil, çevre köylerde yaşayanlarla da tanışıp kaynaşmayı önemsediklerini vurguladı. DÖSİAD'ın başarısının birlik ve dayanışmadan geldiğini kaydeden Gencer, Döşemealtı'nın sosyal, ticari ve ekonomik yönden gelişmesine katkıda bulunacak her türlü projeye açık olduklarını ve sadece iş dünyasına değil, başta Döşemealtı olmak üzere her kesime karşı duyarlı olduklarını bildirdi.

Teke Yöresi Derneği Başkanı Kahraman Köktürk de Döşemealtı'nı ''Yeni Antalya'' diye tanımladı. Döşemealtı'nın marka değerini yükselten her kurum ve kuruluşla dayanışma içinde çalışmak istediklerini anlatan Köktürk, ''Döşemealtı'nın medar-ı iftiharı Döşemealtı halısının DÖSİAD tarafından yurt dışında hediye edilmesinden çok mutlu oluyoruz. DÖSİAD sayesinde Döşemealtı halısının ünü dünyaya taşınıyor'' dedi.

Kahvaltının ardından Aşağıoba Anaokulu'na giden DÖSİAD üyeleri, anaokulunu yaptıran Aşağıoba Kooperatifi Başkanı Cennet Ekim'den eksikler konusunda bilgi aldı. DÖSİAD üyeleri, anaokulunun eksiklerini giderme sözü verdi.

Muhabir: Güç Gönel

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA