İsparta’da 12.12.2012 Çılgınlığı
Isparta’da, 12.12.2012 tarihinin özel olmasından ötürü nikahlarını bugün kıydırmak isteyen çiftler aylar öncesinden Nikah Dairesi’nden randevu alarak kayıtlarını yaptırdı.

12.12.2012 çılgınlığına katılan çiftlerden Azize Güneş ve Halil Yatır, bugün attıkları o imzanın mutluluğunu yaşadı. Azize Güneş, özel bir gün olduğu için bu günü seçtiklerini ve bunun için 5 ay önceden başvurduklarını söyledi.
Halil Yatır da “Bugün 12.12.2012 olduğu için bu günü belirledik. Eşimle ortak kararımız. Ömür boyu unutamayacağımız bir gün” dedi.
HAYALİMİZ GERÇEK OLDU Yine 12.12.2012 tarihinde nikah kıydıran çiftlerden biri de Emrah Tığlı ve Rukiye Yavuz çifti oldu. Damat Tığlı da bugünü neden nikah tarihi seçtiklerine ilişkin soruya, “Artık son. Bir daha böyle bir tarih gelmeyecek. Onun için özellikle bu günü seçtik. Mutluyuz. Eşimle birlikte hayalimdi. Bunu gerçekleştirme imkanı bulduk. Bunun için evlendirme memurluğuna da teşekkür ediyorum” diye karşılık verdi .
