Sökeli Emekliler Görev Dağılımı Yaptı
Söke'de üye sayısını kısa sürede arttıran ve temsilcilikten şubeye geçme hakkı kazanan Emekli-Sen’in 9 kişiden oluşan yönetim kurulu görev dağılımını yaptı.

“ZİYARET TURU BAŞLADI”
Yeni yönetim kurulu kurum ve kuruluş ziyaretlerine de başladı.
Söke Belediyesi’nde Basın ve Halkla İlişkiler Bürosunu ziyaretle turuna başlayan Söke Emekli-Sen, Söke Belediye Başkan Yardımcıları Levent Tuna ve Enver Helvacı’yı da ziyaret etti.
“SÖKE’DE 5 BİN CİVARINDA EMEKLİ VAR”
Türkiye’de 10 milyon, Söke’de de 5 bin civarında emeklinin olduğunu dile getiren Emekli-Sen Söke Şubesi Başkanı Celal Gümüş; ilçedeki emeklilerin sorunlarını ve çözüm yollarını dile getiren bir yapı oluşturacaklarını söyledi.
Kısa süre içinde üye sayılarının 200 civarına ulaştığını ifade eden Gümüş; “Amacımız ilçedeki 5 bin emekli vatandaşa ulaşmak. Emeklilerin yaşadıkları sorunları dile getirmek, bu konularda girişimler bulunmak istiyoruz. Ayrıca çözüm yollarını da ilgili makamlara sunarak, emeklilerin yaşam koşullarında iyileşmeler yaratmak istiyoruz. Söke’de emeklilerin de söz hakkının olduğunu gerçekleştireceğimiz etkinlik ve faaliyetlerle vurgulayacağız. Tüm emeklileri çatımız altında örgütlü olmaya davet ediyoruz” dedi.
