Kadirli'de Ücretsiz Sbs Kursu Açıldı

Kadirli Belediyesi tarafından ücretsiz SBS kursu açıldığı bildirildi.

Belediye Basın Yayın Bürosundan yapılan açıklamada, Şehit Mustafa Yağız Mahallesi'nde ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik ücretsiz SBS kursu açıldığı belirtildi.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, kursu ziyaretinde yaptığı konuşmada, geleceğin büyükleri olan gençlere yönelik çalışmalara önem verdiklerini ifade etti.

Tarhan, 4 yıldan bu yana maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yönelik açılan kursa katılımın yoğun olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Daha önce bu sosyal tesisimizi açtığımızda burada maddi durumu özel dershaneye gitmeye müsait olamayan öğrencilerimiz için SBS kursu açacağımızı belirtmiştik. Şu an dershanemiz 6,7 ve 8'nci sınıf öğrencilerimize ücretsiz olarak hizmet vermekte. Geleceğimiz olan çocuklarımızın bilinçli bir şekilde yetişebilmeleri için hiç fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Ücretsiz dershanemize olan yoğun ilgi ve talebin bir Kadirli'li olarak haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Allah izin verirse bu hizmetimizi başka semtlere de yayacağız. Amacımız daha yaşanabilir bir kadirli Bizlerden dua desteklerinizi esirgemeyin.''

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Ali Güreli
Kaynak: AA