''moskova'nın Şifresi Açıklaması

Senarist Yılmaz Okumuş'un kaleme aldığı, Adem Kılıç'ın yönettiği Karadenizli Temel'in Moskova macerasını anlatan ''Moskova'nın Şifresi: Temel'' filminin Kütahya özel gösterimi, Cinetech Sera Kütahya Sinemaları'nda, oyuncuların katılımıyla yapıldı.

Vizyona 23 Kasım'da giren filmin özel gösterimi, Kütahya Sera Alışveriş Merkezi'nde seyirciyle sohbet ve imza töreninden sonra Cinetech Sinemaları'nda gerçekleştirildi.

Yönetmen Adem Kılıç ile oyuncular Alper Kul, Ruhi Sarı, Çetin Altay ve Salih Kalyon katıldığı, ''Sümela'nın Şifresi-Temel'' filminin devamı niteliğindeki filmin özel gösterimi öncesi düzenlenen söyleşi, oyuncuların imza töreniyle başladı.

Hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren ve imza dağıtan oyuncular, daha sonra onlarla Cinetech Sera Kütahya Sinemaları'nda filmin 20.30 seansını izledi.

İlk etabı Rusya'nın başkenti Moskova'da çekilen ve Trabzon'a uzanan, bolca güldürü vadeden yanlışlıklar komedyasının anlatıldığı film ve oyuncular, izleyicilerin beğenisini kazandı.

İzleyiciler, beyaz perdede izledikleri ve hayran oldukları oyuncularla aynı sıraları paylaşma imkanı yakalayarak filmi onlarla seyretmenin keyfini yaşadıklarını belirtti.

Kahkahanın eksik olmadığı filmde oyuncular da esprileriyle geceye renk kattı.

Muhabir: Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA