İzmir Süper Amatör Lig

İzmir Süper Amatör Lig B grubu 11. hafta maçında Ödemiş Belediyespor, deplasmanda Torbalıspor’a 5-4 mağlup oldu.

İzmir Süper Amatör Lig
Torbalı’da yoğun yağış altında oynanan maçta saha çamur deryasını andırırken, kırmızı-lacivertli konuk ekibin gollerinin tamamı Erçin’den geldi. Aynı oyuncu bir de penaltı atışı kaçırdı. Torbalı 7 Eylül Stadı’nda yağış nedeniyle ağırlaşan sahada oynanan maça Ödemiş hızlı başladı.

12. dakikada Enes’in sert bir müdahaleyle düşürülmesinin ardından kazanılan penaltıda Erçin, kaleci Tekin’i geçemedi. Kaçan penaltının ardından ataklarını yoğunlaştıran Ödemiş 14’te Enes’in direkten dönen şutunu kafa vuruşuyla tamamlayan Erçin ile bu kez öne geçmeyi başardı. 26’da Ödemiş ceza alanında yaşanan karışıklıkta savunma topa elle müdahale edince hakem bir kez daha penaltı kararı verdi. Mehmet Ali penaltıyı gole çevirerek durumu eşitledi. ERÇİN’İN DÖRT GOLLÜK ÇABASI GALİBİYETE YETMEDİ 37’de Öner’in sağ kanattan ortasında savunmadan iyi sıyrılan Erçin kafayla bir kez daha ağları görerek, Ödemiş’i yeniden öne geçirdi. Sağanak yağışın devre arası hariç her an sürdüğü karşılaşmanın ikinci yarısında Torbalı, daha istekli bir oyun ortaya koydu.

56’da Anıl’ın sol kanattan kullandığı serbest atışta Mehmet kafa vuruşuyla topu Ödemiş ağlarına göndererek, tabelayı 2-2 yaptı. 58’de Ödemiş’in rakip ceza alanında yarattığı tehlikede Kemal’in vuruşu direkte patladı.

65’te savunmanın arkasına seken topa hareketlenen Erçin, bire bir durumda klas bir vuruşla topu ağlarla buluşturarak, Ödemiş’in üstünlüğünü ilan etti. 78’de ceza yayı üzerinde topla buluşan Erçin, yerden köşeye sert bir vuruş yaparak kaleci Tekin’i bir kez daha avladı. Son 10 DAKİKA KABUS GİBİ GEÇTİ İki farklı üstünlüğü yakalayan Ödemiş Son 10 dakikada bireysel hataların kurbanı oldu. 83’te Torbalıspor’da Anıl’ın kullandığı köşe atışında savunmada iki oyuncu topu ıskalayınca top ağlara gitti ve durum 3-4’e geldi.

87’de Ödemiş ceza alanında yaşanan karışıklıkta arka arkaya yapılan vuruşları savunma çizgiden çıkardı, topu Son olarak önünde bulan Gökhan sert vurdu ve duruma yeniden denge getirdi.

90+2’de Furkan’ın sol kanattan ortasında ceza alanında boş kalan Ahmet Efe, topu Ödemiş ağlarıyla buluşturarak maçın skorunu 5-4 olarak belirledi. Hava koşulları, kaçan penaltı ve direkten dönen şutlarla macera filmini andıran karşılaşmanın Sonunda galip gelen Torbalıspor büyük sevinç yaşadı. Çamurun içinden 3 puanı Son 10 dakikada çıkartan kırmızı-beyazlılar taraftarıyla galibiyeti kutladı. TARAFTAR YAĞMUR ALTINDA İZLEDİ Heyecan dolu maçta Ödemişli 50 kadar taraftar takımını destekledi. Belediye ve Kulüp Başkanı Bekir Keskin’in maçı açık tribünden izleyen Ödemişli taraftarları kapalı tribüne taşıma çabası güvenlik gerekçesiyle Sonuçsuz kaldı. Ödemişli taraftarlar sağanak yağışa rağmen susmadı. Belediye ve Kulüp Başkanı Bekir Keskin, karşılaşmayı Torbalıspor Başkanı Halit Çebi ile birlikte takip etti .
Kaynak: İHA