Çorlu Adliyesi’nde Tadilat Devam Ediyor

Çorlu Vergi Dairesi’nin yeni hizmet binasına taşınması sonrasında boşaltılan iki katın Adliye’ye tahsisinin ardından başlatılan tadilat çalışmaları devam ediyor.

Çorlu Adliyesi’nde Tadilat Devam Ediyor
Mahkeme salonlarından, merdivenlerine ve girişine kadar pek çok noktada süren tadilat çalışmaları sonrasında Çorlu Adliyesi daha güzel ve fiziki şartları iyileşmiş hale gelecek. Yeni Adliye binası yapılıncaya kadar daha geniş bir ortama kavuşacak olan Çorlu Adliyesi’nde tadilat çalışmalarına Vergi Dairesi’nin taşınmasının hemen ardından başlandı. Hükümet Konağı arka kısmında bulunan Çorlu Adliyesi, Vergi Dairesi’nin de taşınması sonrasında 4 katta hizmet verecek. Vergi Dairesi’nin boşaldığı 2 katta ve diğer katlarda tadilat çalışmaları aralıksız şekilde devam ederken, yeni mahkeme salonları, kalem odaları, Savcı ve Hakim odaları düzenlenerek tadilattan geçirildi.

Fiziki şartların yetersizliği nedeniyle yıllardan bu yana tek katta, ardından iki katta hizmet veren Çorlu Adliyesi, Vergi Dairesi’nin taşınmasıyla 4 katta hizmet verecek. Tadilat ve düzenleme çalışmalarının tamamlanması Çorlu Adliyesi’nde çalışma ortamlarını bir nebzede olsa rahatlatacak ve fiziki şartlar iyileşmiş olacak.

Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, tadilat çalışmalarını bizzat takip ederken, boya, badana, onarım ve yeni düzenlemelerin yapıldığı Çorlu Adliyesi’nin girişi de yeni bir görünüme kavuşturuluyor. Girişi kısmında başlatılan tadilat çalışmalarıyla yeni bir güvenlik noktası oluşturularak dış merdivenlerin düzenlemeleri gerçekleştirilmeye başlandı .
Kaynak: İHA