Sen Konutları Anahtar Teslim Töreni

Memur-Sen Elazığ Şubesi ve TOKİ işbirliğinde Elazığ'da yapılan 834 konutun hak sahiplerine anahtarları verildi.

AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, Öğretmenevi'nde düzenlenen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da katıldığı törende yaptığı konuşkada, Bakan Bayraktar'ın İstanbul'da görev yaparken kendisini de konut sahibi yaptığını söyledi.

Demirbağ, ''Bakan Bayraktar ilk konut atılımına İstanbul'da başladı.

Gerçekten 10 binlerce insanı ev sahibi yaptı. Hükümete geldiğimizde de Başbakanımızın takdiriyle başarısından dolayı TOKİ'nin başına geldi. İstanbul'daki konut atağını ve inşaat sektörüne kazandırdığı ivmeyi Türkiye genelinde devam ettirdi. Yüzbinlerce insanımızın ucuz ve kaliteli bir şekilde ev sahipi olmasını sağladı, katkıları oldu'' dedi.

AK Parti Milletvekili Sermin Balık da hükümetlerinin konut sektöründe büyük bir atılım yaptığını bildirdi.

Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise Elazığ'ın geliştiğini, değiştiğini, güzelleştiğini, bunda da Bakan Bayraktar'ın büyük emekleri olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür eti.

Memur-Sen İl Başkanı Murat Ergen de konutların 2009 yılında temeli atıldığını, 84, 111, 132 ve 147 metrekare büyüklüğünde olduğunu söyledi.

Ergen, ''Yüzde 20 peşinatla içine geçtikten sonra kira öder gibi taksitleri başlayan konutlarımız, şehrimizin en güzel yerleri arasında olan bir bölgededir'' dedi.

Muhabir: Ömer Fansa

Yayıncı: Önder Felek
Kaynak: AA