Kaymakam Boztepe, Kütahya İl Genel Meclisi'nden Daha Fazla Ödenek İstedi

Kütahya'nın Domaniç Kaymakamı Mehmet Boztepe, İl Genel Meclisi'nde yaptığı konuşmada, bütçeden daha fazla ödenek aktarılması halinde mevcut projeleri daha çabuk faaliyete geçeceğini kaydetti.

Kaymakam Boztepe, Kütahya İl Genel Meclisi'nden Daha Fazla Ödenek İstedi
Kaymakam Boztepe, İl Genel Meclisi'ndeki 2013 yılı bütçesi görüşmeleri kapsamında, üyeleri, 2012 yılı yatırımları ve yeni yıldaki taleplerini sundu.

Kaymakam Boztepe, "KÖYDES ödenekleri ile bu sene Çakıl-Muratlı-Erikli grup köy yolumuz 1,3 kilometre 1. kat asfalt kaplama işi, Sarıot, Çakıl, Güney, Safa ve Berçin köylerinde ise içme suyu çalışmaları yapıldı. İl Özel İdaresi, ciddi projeler yapıyor, yapılan bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Biz Kuruluşun ilçesiyiz. İlçemizde hem tarih hem de turizm potansiyelinin değerlendirilmesi için projeler yapıyoruz. Hazırladığımız projeler bütçe ödeneği dâhilinde hazırlanmakta olup bütçe ödeneği daha fazla olmuş olsa bu projeler daha çabuk faaliyete geçecektir. Bu konularda da İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisimizden destek bekliyoruz” dedi.

Boztepe, daha Sonra 2013 yılı yatırım planı için İl Özel İdaresi Genel sekreterliği'nden beklentilerini dile getirdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, "Kaymakamımız İlçedeki çalışmaları Son derece yakından takip ediyor, bu konuda kendisini tebrik ediyorum. Verdiğiniz bilgiler için meclisim adına yaptığınız çalışmalarımızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Genel Sekreteri Salih Akkaya’da, Kaymakam Mehmet Boztepe ile iyi bir diyalog içinde çalıştıklarını, özellikle asfalt bakım işlerinde Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla ihale yapıldığını, bunun da süreci hızlandırdığını ifade etti.

Kaynak: İHA