Başarılı Doktorlara Teşekkür Ziyareti

Şırnak Yeşeren Gençlik Derneği, Sağlık-Sen İl Başkanlığı ve Şırnak Gazeteciler Cemiyeti üyelerinden oluşan bir grup Şırnak'ta son zamanlarda başarılı ameliyat gerçekleştiren doktorlara çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Uludere ilçesine bağlı Andaç köyünde silahla yaralanan 11 yaşındaki bir çocuk, 5 doktorun katıldığı 3 saatlik operasyon sonucunda hayata döndürüldü. Andaç köyünden yaralı olarak getirilen E.İ., Şırnak Devlet Hastanesi Baştabibi Opr. Dr. Berkay Kılıç, Çocuk Cerrahı Uzmanı Dr. Ahmet Güngör, Ortopedi Dr. Enis Yıldırım, Kalp Damar Cerrahı Dr. Asım Çağrı Günaydın ve Anestezi Uzmanı Dr. Alp Alkaya'nın katıldığı 3 saatlik ameliyatla sağlığına kavuştu. Doktorların büyük başarısı nedeni ile teşekkür ziyareti gerçekleştiren Yeşeren Gençlik Derneği Başkanı Hatice Atan, Sağlık-Sen İl Başkanı Hakan Usal ve Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mesut Caner, doktorlara çiçek takdim ederek, memnuniyetlerini dile getirdi. Teşekkür ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Barış ve Şırnak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Tokur da hazır bulundu.

Şırnak Devlet Hastanesi'nin daha önce sevk yeri olarak tabir edildiğine dikkat çeken Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mesut Caner, bu tür başarıların halk ile paylaşılması gerektiğine ve bu yolla hastanenin saygınlık kazanacağına inandığını söyledi

Ameliyatı yapan doktorlardan Çocuk Cerrahı Uzmanı Dr. Ahmet Güngör de başarılı bir operasyona imza attığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Kısıtlı imkanlarla bu kadar zor bir operasyona imza attıklarından dolayı gururlu olduklarını ifade eden Güngör, bu başarılarını sürdüreceklerini kaydetti

Kaynak: İHA