15 Bin İşadamı İzmir’de Buluşuyor

Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) tarafından İzmir’de düzenlenecek 4. İş Geliştirme Platformu’nda 15 bin işadamı ve firma yöneticisi bir araya gelecek.

Ege ve Batı Akdeniz’in 12 ili, 27 ilçesindeki işadamı derneklerine üye 9 bin 500 sanayici ve işadamının sinerjisini arkasına alan ESİDEF’in organize ettiği İş Geliştirme Platformu, Uluslararası İzmir Fuar Alanı 1A ve 2 nolu sergi salonunda 10 Kasım Cumartesi günü saat 08.30’de başlıyor. 15 bin iş adamının bir araya gelmesi hedeflenen İş Geliştirme Platformu’na, Ege ve Batı Akdeniz’deki iş işadamlarının yanı sıra Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) üyesi diğer federasyonlardan işadamları ve Çin’den 9 kişilik heyet de katılacak. 245 farklı firma, 300 stantta ürünlerini sergileyecek. İş Geliştirme Platformu, ayakkabıdan ambalaja, makineden mermere, mobilyadan otomotive kadar birçok sektöre ev sahipliği yapacak. Sektöründe marka haline gelmiş firmaların yanı sıra bazı firmalar da ilk defa bu organizasyonda boy gösterecek.

İş Geliştirme Platformu’yla ilgili daha önceki yıllarda görülen büyük ilginin üzerine hedeflerini katladıklarını ifade eden ESİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özkara, “ İş Geliştirme Platformu’nun krizin etkilerini daha yakından hissettiğimiz dönemde gösterdiği başarı, gelecek yıllar için bizleri oldukça umutlandırmıştı. Platformumuza her yıl artarak gösterilen ilgi çıtamızı yükseltmemizi sağladı. Geçtiğimiz yıllarda ikili iş görüşmeleri sonucu önemli iş bağlantıları kurulmuş ve bu platform sayesinde katılımcılarımızın yüzü gülmüştü. En büyük temennimiz, bu iş bağlantılarının 4.’sünü düzenlediğimiz bu platformda da artarak devam etmesi” diye konuştu.

Etkinlikte 2 gün boyunca iş dünyasına yönelik seminerler, konferanslar ve ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecek

Kaynak: İHA