Mudanya'da Mavi Kapak Projesi

Mudanya AK Parti İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları üyeleri, ''mavi kapak'' projesi kapsamında topladıkları 250 kilo mavi kapakları Mudanya Engelliler Derneği'ne hediye etti.

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kahraman, burada yaptığı konuşmada, toplanan kapakların engelli bir vatandaşa akülü araba olarak dönmesini temenni ettiklerini belirtti.

Kahraman, ''Bu kapaklar bir semboldür, amacımız bu sayede Mudanyalı vatandaşlarımızı duyarlı olmaya çağırmak ve bu tür kampanyalara kendilerinin de katılımlarını sağlamak istiyoruz. Birkaç gün önce 13 engelli vatandaşımızı akülü araba sahibi yapan 1922 Mütareke Spor Kulübünün Başkanı ve yöneticilerine bir kez daha teşekkür ediyorum'' dedi.

Mudanya Engelliler Derneği Başkanı Sevtap Tuncel ise yardımlar sayesinde bir engelli vatandaşın daha akülü araç sahibi olabileceğini anımsatarak, ''Ancak bir akülü engelli aracı için bir ton kapak toplamamız gerekiyor. AK Parti ilçe Teşkilatına ve kadın kollarına gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz.'' dedi.



Yayıncı: Harun Kaymaz
Kaynak: AA