Polisin yasak aşkı ölümle sona erdi

Bursa’da üç çocuk annesi Şenay Ertan, dün gece evine gelen ve duygusal bir ilişki yaşadığı evli polis memuru Mikail Kaya’yı tabancayla öldürdü.

Polisin yasak aşkı ölümle sona erdi
Ertan, “Beni rahatsız ediyordu” dedi. Evli ve 4 çocuk babası polis memuru Mikail Kaya, dün saat 23.00 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Yasemin Sokak 'ta oturan ve duygusal ilişki yaşadığı iddia edilen Şenay Ertan 'ın evine gitti. Tekstil ticareti yapan Şenay Ertan, Kaya 'yı içeriye aldı. Evde ikili arasında başlayan tartışmada bir anda sinirlenen Şenay Ertan, polis memuru Kaya 'nın sehpanın üzerine bıraktığı tabancasını alıp art arda tetiği bastı. Kaya kanlar içinde yere yığılırken, sinir krizi geçiren Şenay Ertan, bu kez sokağa çıkarak üç el de havaya ateş etti. Ertan evinin önündeki merdivenlerde oturururken polislerce gözaltına alındı.

Ertan, “Benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Ben ise 'Nikâh yapmadan asla ' diyerek teklifini kabul etmedim. Hakaret edip küfürler yağdırınca sehpanın üzerine bıraktığı tabancasını alıp ona ateş ettim” dedi.