Müsiad'ın Gik Toplantısı Antalya'da Yapılacak

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Ereğli Şube Başkanı Faruk Yazıcı, genel merkezlerinin düzenlediği Genel İdare Kurulu toplantısının Antalya'da gerçekleştirileceğini bildirdi.

Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, GİK toplantısının 16-17 Kasım tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirileceğini belirtti.

MÜSİAD'ın her farklı şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen GİK toplantılarına bakan ve üst düzey bürokratlar tarafından katılım sağlandığını anlatan Yazıcı, şunları kaydetti:

''Toplantılarımızda bölgesel sorunlarımız ve çözüm önerilerimiz hakkında kendilerine sunumlar yapılmaktadır. Genel merkezimiz tarafından GİK toplantılarımız öncesinde toplantımıza katılacak bakanımızın sorumluluk alanına giren konular hakkında şubelerimizden gelen verilerin yer aldığı bir rapor çalışması hazırlanmaktadır. Bu rapor kapsamı ilgili bakana takdim edilmektedir. 16-17 Kasım tarihlerinde Antalya şubemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek GİK toplantımıza katılacak Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'e sunulmak üzere 'Özel Sektör ve KOSGEB: Rekabet Gücünün Gelişimi İçin Yeni İş Birlikleri' konulu bir rapor çalışması hazırlamaktayız.

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı

Yayıncı: Erdinç Aksoy
Kaynak: AA