Haytap'dan Başbakana Mektup

Hayvan Hakları Federasyonu'nun , 81 ilde eş zamanlı olarak yaptığı ''Başbakana imdat mektubu'' etkinliği kapsamında Hatay Şubesi de AK Parti İl Başkanlığı'na Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verilmek üzere mektup sundu.

HAYTAP Hatay Şube Başkanı Sibel Karaahmetli ve Genel Sekreter Ufuk Bayraktar, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı önüne gelerek çelenk bıraktı.

Daha Sonra açıklama yapan Bayraktar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'nın yüzlerce yılın en büyük katliamına geçit vermeyeceği inancını boşa çıkarmadığını belirtti.

Başbakanın talimatı üzerine tasarının tekrar incelenmeye alındığını ifade eden Bayraktar, ''Sivil toplum kuruluşları ve bilim çevrelerinin görüşü alınmadan hazırlanan Hayvanları Koruma Kanunu Değişiklik Tasarısının, TBMM komisyonlarına ineceği bu günlerde biz tekrar Son umudumuz olarak, siz Sayın Başbakanımıza sesleniyor ve 'Hayvanlarımızla da beraber yürümek istiyoruz bu yollarda 'diyoruz'' dedi.

Basın açıklamasının ardından Bayraktar ve Karaahmetli AK Parti İl Başkanlığı'na Başbakan'a gönderilmek üzere mektuplarını verdiler.

Muhabir: Hatay

Yayıncı: İsmihan Özgüven
Kaynak: AA