Patnos, Şehit Polisini Uğurladı

Elazığ'daki trafik kontrol uygulaması yaptıkları sırada, beton mikserinin çarpması sonucu şehit olan 3 polis memurundan Taha Yasin Biçer'in cenazesi Ağrı'nın Patnos ilçesinde toprağa verildi.

Patnos, Şehit Polisini Uğurladı
Elazığ'dan saat 21.00 sıralarından Ağrı'ya getirilen şehit polisin naaşı, Ağrının Patnos ilçesinin Çifte Minareli Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Patnos ilçe mezarlığına tekbirler eşliğinde defnedildi. 8 çocuklu ailenin tek erkek çocuğu olan Şehit Biçer'in kız kardeşleri ve annesinin feryatları yürek dağladı. Şehit polis'in Babasına Elazığ'daki mesai arkadaşları tarafından şehadet bayrağı teslim edildi.

Cenaze törenine Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, 3.Jandarma Alay Komutanı Murat Koçyiğit, Patnos İlçe Emniyet Müdürü vekili Kazım Günay Demiralay, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, şehit polisin Elazığ'dan gelen mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı Öte yandan şehit olan diğer polislerden Abdullatif Yavuz'un 2003-2010 yılları arasında Patnos'ta görev yaptığı ifade edildi. Yavuz'un şehadet haberi de Patnosluları üzüntüye boğdu .