Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Kongresi

Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığına şube sekreteri Metin Önde seçildi.

Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Kongresi
Tek liste halinde gidilen seçimlerde başkanlığa Metin Önde şube sekreterliğine Hacı Gönül, şube mali sekreterliğine Tuncay Avcı, şube teşkilatlandırma sekreterliğine Musa Okçu, şube eğitim sekreterliğine Murat Kayış getirildi.

Yedek yönetim kurulu üyeliklerine ise Yaşar İnal, Hamza Bilgin, İlker Bukağıkıran, Osman Ayan ve Fethi Dursun seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, emeğin en yüce değer olduğunu belirterek, "Çelik-İş Sendikası ülke genelinde ve bölgemize önemli çalışmalara imza atmaktadır. Bizim işverenler ile hiçbir sorunumuz yoktur. Amacımız işçilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesini ve refah seviyelerinin artmasını sağlamaktır" dedi.

Çelik-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Bayram Altun ise Çelik-İş Sendikasının işçinin haklarını savunan bir sendika olduğunu belirterek,”Şahsım sendikanın her kademesinde görev yaptı. Görev yaptığım süre içerisinde her zaman işçi arkadaşlarımın yanında oldum. Yeni yönetime şimdiden başarılar diliyorum. Umuyorum ve diliyorum yeni yönetim bir çok başarılı çalışmaya imza atacaktır ”diye konuştu.

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığına seçilen Metin Önde ise kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkür ederek,”Sorumluluğumuzun farkındayız. Bize verilen bu görevi en iyi şekilde yapmak için gece gündüz demeden çalışacağız. İskenderun Körfezinde üye sayımızı arttıracak Osmaniye’de ve İskenderun’da ikinci şubeyi açmak için çalışacağız. Amacımız bölgede sendikasız işçi bırakmamaktır” ifadesini kullandı .
Kaynak: İHA