Yücel’den Çorum Ticaret Borsası’na Ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü İsmail Yücel Çorum Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Yücel’den Çorum Ticaret Borsası’na Ziyaret
Ziyarette Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Meclis Başkanı Erol Karadaş, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Muzaffer Yıldırım da hazır bulundu.

İç Ticaret Genel Müdürü Sayın İsmail Yücel, Çorum’un Son yıllarda ticarette üstlendiği vizyonun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Çorum’un gelişmesinde, Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’nın rollerinin yüksek olduğunu vurgulayan Yücel, “Çorum artık bizim pazarımız sadece Türkiye değil, bizim pazarımız dünya diyebilecek konumdadır. Çorum’un bu başarısını takdir ediyor ve devamını diliyorum” dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Ömer Güney de, İç Ticaret Genel Müdürü Sayın İsmail Yücel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, borsa ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Çorum’da ciddi bir potansiyel olduğunu belirterek, ildeki firmaların kendi güçleri ve başarılarıyla hep bir yerlere geldiğini belirtti.

Başaranhıncal, firmaların hedeflerinin oldukça yüksek olduğunu bunun da Çorum’daki girişimcilik ruhundan kaynaklandığını belirtti.

Kaynak: İHA