YAŞ sonrası ilk açıklama!

TSK'dan YAŞ sonrası ilk açıklama yapıldı...

YAŞ sonrası ilk açıklama!
Genelkurmay Başkanlığı 'ndan yapılan açıklamada, Yüksek Askeri Şura toplantısında, bölgesel askeri-politik durum değerlendirmesinde bulunulduğu, iç güvenlik harekatına yönelik icra edilen faaliyetler ile Türk Silahlı Kuvvetleri 'nin ana program ve hedeflerinin incelendiği, alınacak tedbirlerin görüşüldüğü bildirildi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kış dönemi toplantısı sona erdi. Başbakan Erdoğan, toplantının yapıldığı Genelkurmay Başkanlığı 'ndan saat 19.10 'da ayrıldı. 5 saati aşkın bir süre devam eden toplantıya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile kuvvet komutanları ve diğer komuta kademesi katıldı.

GENELKURMAY BAŞKANLIĞI: ALINACAK TEDBİRLER GÖRÜŞÜLDÜ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın başkanlığında, Genelkurmay Başkanlığı Karargahı 'nda gerçekleşen, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kış dönemi olağan toplantısı sonra erdi. Toplantının ardından Genelkurmay Başkanlığı yazılı bir açıklamaya yaptı. Açıklamada, 'YAŞ toplantısında; Bölgesel Askeri-Politik Durum Değerlendirmesi, İç güvenlik harekatına yönelik icra edilen faaliyetler ile Türk Silahlı Kuvvetlerinin ana program ve hedefleri incelenmiş, alınacak tedbirler görüşülmüştür ' denildi.