Paris Boat Show Fuarı Başlıyor

Denizcilik sektöründe Dünyanın en prestijli fuarları arasında yer alan Uluslar arası Paris Boat Show Fuarı 8 Aralık’ta başlıyor.

Paris Boat Show Fuarı Başlıyor
DTO Antalya Şubesi Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz’ın da katılacağı fuarda Türk deniz turizmi de tanıtılacak. Denizcilik sektöründe dünyanın en prestijli fuarları arasında gösterilen Uluslar arası Paris Boat Show Fuarı 6 Aralık tarihinde açılacak. Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre Uluslar arası Paris Boat Show Fuarı 8-16 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Geçen yıl 242 bin kişinin ziyaret ettiği Uluslar arası Paris Boat Show Furaı’nda onlarca firmanın bin 400 markası beğeniye sunulacak. Bu yıl fuarda 200’ü yeni model yat, 420 motor yat ve 320 yelkenli tekne sergilenecek.Fuarda Kültür ve Turizm Bakanlığı standında yer alacak Türk firmaları da ülkemizin deniz turizmini tanıtılacak.

Uluslar arası Boat Show Fuarı’na Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkan Yardımcı Hasan Kaçmaz da katılacak. Kaçmaz, fuarda başta Antalya olmak üzere Türkiye’deki marinacılığı tanıtacak .
Kaynak: İHA