Milletvekili Öksüzkaya Sürücü Kurslarının Sorunlarını Dinledi

Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Türkiye Sürücü Kursları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Önal ve yönetim kurulu üyeleri ile TBMM'de bir araya geldi. Görüşmede sürücü kurslarının sorunları ve sürücü belgelerinden alınan yüksek harçlar konuşuldu.

Türkiye Sürücü Kursları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Önal, Türkiye geneline 3 bin sürücü kursu bulunduğunu, bu sürücü kurslarında yaklaşık 15 bin kişi çalıştığını söyledi.

Sürücü belgelerinden alınan harç ve vergilerin yüksek olduğuna dikkat çeken Önal, bu konunun sürücü kurslarının gelişmesine engel teşkil ettiğini ifade etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, ''Türkiye'de yaşanan trafik kazaları, sürücü adaylarının gerçekten çok iyi bir eğitimden geçirilmesi gerektiğini göstermiştir. Buna paralel olarak da sürücü kurslarının sorunlarının çözümleri istikametinde tüm çalışmaların acil yapılması gerektiğinin altını çizdi. Meslek kuruluşları ile yapılan bu tür toplantıların sorunun çözümüne yönelik adımların atılması açısından çok önemli olduğunu'' söyledi.

Yapılan görüşmelerin ardından Konfederasyon Başkanı Dursun Önal, katkılarından ve desteklerinden dolayı Milletvekili Ahmet Öksüzkaya'ya teşekkür etti.

Muhabir: Esma Aygün

Yayıncı: İsmail İçer
Kaynak: AA