Çorlu Belediyesi Cebit Bilişim Fuarı’nda

Çorlu Belediyesi, bilgi işlem alanında yapılan yatırımlar ve hizmetleri anlatmak amacıyla Cebit Bilişim Fuarı’na katıldı.

Çorlu Belediyesi Cebit Bilişim Fuarı’nda
Çorlu Belediyesi'nin fuarda açtığı standı çocuklar da ziyaret etti. Türkiye’den ve yurtdışından yüzlerce firma ve kurumun katılımıyla İstanbul CNR’da gerçekleştirilen Cebit Bilişim Fuarı’nın açılış töreni, Ulaşım, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış töreninin ardından fuara katılan kurum ve firmaların stantları ziyarete açıldı.

Cebit Bilişim Fuarı'nda Çorlu Belediyesi de stant açtı. Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün yatırım ve hizmetlerinin anlatıldığı stant, Başkan Ünal Baysan tarafından katılımcıların ziyaretine açıldı. Açılış töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya, Belediye Meclis Üyeleri; Nazmi Aydoğmuş, Ali Çimen ve Abdullah Baş, Bilgi İşlem Müdürü Sibel Özüt, Özel Kalem Müdürü Ali Haydar Sonbay, bilgi işlem personeli ve basın mensupları da hazır bulundu.

Cebit Bilişim Fuarına katılan ziyaretçilere hem dijital ekranlarda yayınlanan tanıtım filmiyle, hem de basılı materyal ile sunumlar yapıldı. Akıllı Kent Otomasyon Sistemi (AKOS) ve e-belediye uygulamaları hakkında da bilgiler verildi.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği stantta, belediye personeli tarafından da çeşitli ikramlar yapıldı.

Çorlu Belediyesi standının açılış törenini gerçekleştiren Başkan Baysan, fuar alanını gezerek diğer kurum ve firmaların stantlarını da ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Çorlu Belediyesi'nin fuar alanında açmış olduğu stant fuarı gezen öğrenci grupları ve çocukların da bir hayli ilgisini çekti .
Kaynak: İHA