Yerel Medyadan Cihan'a 'network' Teşekkürü

Yerel televizyonlara ulusal kalitede canlı haber bültenleri ile tematik programlar hazırlayıp sunan Cihan TV Network, 10. yıl dönümünü 50'ye yakın yerel televizyon yöneticisiyle birlikte kutladı.

Kutlama programına katılan yerel televizyon yöneticileri, Cihan Haber Ajansı'na teşekkür etti.Anadolu’da Sabah programıyla 2003 yılında yayın hayatına başlayan Cihan TV Network, 10. yılı geride bıraktı. Günde 1 program ve 28 yerel kanal ile yayın hayatına ’merhaba’ diyen Cihan TV Network projesi, 10. yılında 94 bölgesel ve yerel televizyon kanalına 17 saatlik canlı yayın hizmeti sunuyor. Cihan Haber Ajansı’nın merkez binasında düzenlenen kutlama programına katılan yerel medya temsilcileri, şu görüşleri dile getirdi.Kon TV Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Bay: “Cihan, bu işi 10 yıl boyunca Türkiye’de başaran tek network sistemi oldu. Bu süre içerisinde birçok uygulama başladı ama hiçbirisi başarı sağlayamadı. Memnuniyetle ifade etmem gereken durum, gerek yerel, gerekse bölgesel yayın kuruluşları olarak Cihan ile hiçbir sıkıntı yaşamadık. Tüm gün boyunca değişik programlarla hep beraber olduk, yüreğimiz beraber oldu. Haktan ve halktan olan mesajları aynı kanal aracığı ile verdik. Hep tarafsız ve objektif olarak bizi sıkıntıya sokmadı. Yayın politikamız ile halkın görmek istediği programları yaptığı için Cihan TV Network’e teşekkür ederim. Beklentim 24 saat yayının yanında, başka dillerde ve yurt dışında yayınların olması."

Sefa TV Temsilcisi Mustafa Şahin: "Bu büyük başarının devamını diliyorum. Şükranlarımızı iletiyorum. Bu programla Cihan ne kadar büyük olduğunu ortaya koydu." LG TV Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Karadağ: "Daha önce yaptığım network çalışmalarına dayanarak Cihan ile çalışmaktan mutluyuz. Cihan zaten başarılı bir kurum, network alanıyla da bunu gösteriyor. Umuyorum ki gelecek dönemde daha farklı bu piyasa da kendini gösterecek. Cihan ile çalışmaktan bu aileden olmaktan mutluyuz, gururluyuz. Cihan hep beklentimizin üzerinde olmuştur." Balkan TV Yöneticisi Ali Çankaya: "Kosava’da Balkan radyo televizyonuyuz. Cihan ile 3 yıllık birlikte çalışıyoruz. Birçok güzel programı Balkanlarda Türkçe bilen ahaliye (bu sayı olarak 1 milyona yakın) iletiyoruz. Cihan, hizmeti ile yerel kanallara genel bir perspektif veriyor. Türkiye’de ve dünyada yaşananları direk halka ulaştırıyor. Yerel televizyonlar bunu yapamaz. Ayrıca Cihan pozitif haberciliği ile farklı. Deyim yerinde ise yıkıcı, negatif, insanı küstüren bir yayıncılıktan ziyade, pozitif geleceğe ümitle bakılmasını sağlayan, yarın için yeni başlangıçlar için insanı diri tutan bir habercilik anlayışı sergiliyor. Cihan’ın sesi sadece Anadolu’da Sabah’ değil daha geniş bir alana hitap ediyor." Balkan TV Haber Koordinatörü Adelina Sivişta: "Cihan, iyi ve kapsayıcı programlar yapıyor. Bütün sektörleri ayrıntılı vermesi ise daha güzel. Daha önemlisi Türkiye’de 6 milyon Arnavut var. Biz Kosova, Makedonya, Arnavutluk’taki insanlar olarak buradaki insanlarımızı merak ediyoruz. Cihan sayesinden burada onları nasıl olduklarını öğreniyoruz." Serhat TV Yönetim Kurulu Üyesi Berşa Mar: "Cihan’ın ilk üyelerinden biriyiz. Bundan dolayı çok mutluyuz. Beraber çalışmaya uzun süreler devam etmek istiyoruz. Bu programdan dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Beklenti anlayışımızın hep üzerinde olduğunuz için teşekkür ediyoruz."

Antakya Birleşik Radyo TV Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Fazlı Doğan: "Üyelikten ve hizmetten çok memnunuz. Ayrıca son dönemde Hatay ile ilgili objektif haberler için teşekkür ederim. Tüm dünyaya bire bir yansıttığı için gurur duyuyorum. Yaptığı program ve haberler olarak hiçbir sıkıntımız yok. Hizmetlerden memnunuz ve devamını diliyoruz. "