Sumbas'ta Köydes Bilgilendirme Toplantısı

Sumbas'ta, Köylere Hizmet Götürme Birliği projesi kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kaymakam Selçuk Yosunkaya, Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulu'nda düzenlenen toplantıda, 2012 Yılı KÖYDES ve İl Özel İdaresi kaynaklarıyla hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi.

Yosunkaya, KÖYDES sayesinde ilçede alt yapı sorunlarının büyük oranda çözüldüğünü, devam eden projelerle de yarım kalan ve yetersiz olan projelerin hayata geçirilmeye devam ettiğini söyledi.

Yapılan yatırımlara sahip çıkılması gerektiğini belirten Yosunkaya, şunları kaydetti:

''Sorunları her zaman bize iletin. Biz vatandaşa hizmet için buradayız. Tüm kurum müdürlerimiz burada. Huzurunuzda. Çözebildiklerimizi burada, çözemediklerimizi ise il ve bölge düzeyinde çözmek için her türlü gayret gösterilecek. İhtiyaçlar sınırsız ama imkanlarımız ise sınırlıdır. Çalışmalar, hep birlikte görüşülerek oluşturulacak plan ve program çerçevesinde, imkanlar ölçüsünde titizlikle sürdürülecek''

Yosunkaya, toplantının ardından 2012 yılı içerisinde köy işlerinin yürütülmesinde üstün performans sergileyen Gafarlı Köyü muhtarı Arif Çoban'a teşekkür belgesi verdi.

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ / Ömer Yıldız

Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
Kaynak: AA