Okullardan Başkan Akaydın’a Teşekkür

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden bazı okullar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a okullarına yaptıkları hizmetler için teşekkür etti.

Okullardan Başkan Akaydın’a Teşekkür
Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Çandır İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Türkmen beraberindeki öğretmen ve öğrencilerle, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı makamında ziyaret etti. Başkan Akaydın’ın okullarına gönderdiği biletler sayesinde Dev Akvaryum’u öğrencilerine ücretsiz gezdirdiklerini ifade eden Türkmen, katkıları için Başkan Akaydın’a teşekkür etti. Türkmen, “Çocuklarımız, sayenizde çok güzel bir gezi yaşadı. Öğrenciler çok bilgilendi” dedi.

Başkan Mustafa Akaydın ise imkanlar dahilinde okullara destek verdiklerini belirterek, aynı zamanda bazı okullarda öğrencilere kırtasiye malzemeleri yardımı yaptıklarını ifade etti.

BARAJ İLKÖĞRETİM OKULU’NDAN TEŞEKKÜR

Başkan Mustafa Akaydın’ı teşekkür için ziyaret eden bir diğer okul ise Baraj İlköğretim Okulu oldu. Okul Müdürü Fatih Şüphesiz, öğretmenlerden Sadık Çetin ve öğrenciler, okulun boya ve çevre düzenlemesinin yapılması nedeniyle Başkan Akaydın’a teşekkür etti. Öğrenciler, Başkan Akaydın’a çiçek, okul idaricileri ise plaket verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, amaçların eğitim, öğretime destek ve öğrencilerin daha güzel imkanlarda okumasına katkı sunmak olduğunu söyledi.

Başkan Akaydın, teşekkür ziyaretine gelen öğrencilere bir sürpriz yaparak Dev Akvaryum’a gönderme sözü verdi .
Kaynak: İHA