Ebso’dan Gtb’yi Ziyaret
Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) heyeti gerçekleştirdikleri güneydoğu gezisi kapsamında Gaziantep Ticaret Borsası’nı (GTB) ziyaret etti.

Gaziantep’in hayranlık uyandıran bir şehir olduğunu dile getiren EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, birlik ve beraberlik içinde hareket edildiğini bu sayede de hem ekonomik kazanımlar elde edildiğini hem de ileriye yönelik sağlam temeller sağlayacak işbirlikleri oluşturulduğunu söyledi.
Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Biz tüccar olabiliriz ama aynı zamanda bu şehrin sakinleriyiz. İşimize sadece kar odaklı değil aynı zamanda sosyal fayda olarak bakabilmekteyiz. Gaziantep bir cazibe merkezi olmaktadır. Tatlı bir rekabet içinde herkesin kazanmasını sağlamaya çalışıyoruz. Borsa olarak Türkiye’nin en büyük üçüncü borsasıyız ve ayrıca bölgemizin lider borsasıyız. Tek hedef üzerine çalışıyoruz. O da üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek üzerinedir” dedi.
Daha sonra GTB Başkanı Çelik ve EBSO heyeti günün anısına birbirlerine karşılıklı hediyeler verdi .
