Çocuklar Pamukkale'de

Denizli’de, daha önce Pamukkale’yi hiç görmemiş çocuklar önce Pamukkale travertenlerini gezdi daha sonra dünyaca ünlü Gangnam Style dansını travertenlerin üstünde yaptı.

Daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Koruma Müdürlüğünü yaparken Denizli’ye Emniyet Müdürü olarak atanan Zeki Bulut’un göreve gelmesiyle birlikte, özellikle çocuklara yönelik projeler hızlandı. Bu kapsamda Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün başlattığı ‘Çocuklarla Beyaz’a Yürüyüş’ projesi kapsamında daha önce Pamukkale’yi hiç görmemiş çocuklar Pamukkale’ye getirildi.

Değişik okullardan alınan 100 öğrenci Pamukkale beldesine götürülürken, travertenlerin olduğu bölgede çocuklar ayakkabılarını çıkararak yürümeye başladı

Travertenlerin üzerinde yürürken Koreli sanatçı PYS’nin söylediği ‘Gangnam Style’ şarkısı çalmaya başladı.

Çocuklar bir anda travertenler üzerinde yürümeyi bırakarak ‘Gangnam Style’ şarkısı eşliğinde dans etmeye başladı.

Koreli sanatçıya özgü hareketleri yapan çocuklara bazı kadın polisler de eşlik etti. Travertenlerin üzerinde çılgınlar gibi eğlenen çocukları Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut da izleyerek zaman zaman çocuklarla birlikte tempo tuttu.

Çocukların toplumların geleceği olduğuna inandığını belirten Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, bu nedenle çocuklara büyük önem verdiklerini söyledi.

Birçok projelerinin çocuklarla ilgili olduğunu ifade eden Bulut, “Bugün dünyanın en harika yerlerinden biri olan Pamukkale’de bu güzel çocuklarımızla birlikteyiz. Çocuklarımız eğlencenin, gezmenin her şeyin tadına varıyor. Biz onları gördükçe daha da mutlu oluyoruz. Çocuklara dokunabileceğimiz, onları kazanabileceğimiz her projenin içinde olacağız. Onların hayallerini gerçekleştirmek için her şeyi yapacağız. Bu konuda bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi

Çocukların ‘Gangnam Style’ şarkısıyla dans etmelerini de değerlendiren Bulut, şöyle konuştu: “Pamukkale’de ‘Gangnam Style’ dansını yapan grup olarak çocuklarımız tarihe geçti. En güzel şekilde yaptılar. Bence başarılı da oldular. Ben öyle gördüm. Herkes tam puan verdi" Pamukkale’ye ilk kez gelen çocuklar da polis ekiplerine teşekkür etti .
Kaynak: İHA