Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Marmaris'te

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Yarın İçin Dijital Çözümler" konulu eğitim seminerine katılmak üzere Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Marmaris'te
Yerel medya mensupları, "Yarın İçin Dijital Çözümler" konulu eğitim semineri için Muğla'nın Marmaris ilçesinde buluşacak. Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği seminere Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Manisa, Isparta, Uşak ve Muğla'dan 300'ü aşkın basın mensubu katılacak.

Elegance Otel'de düzenlenecek seminere katılmak üzere akşam saatlerinde ilçeye gelen Başbakan Yardımcısı Arınç, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ve AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete tarafından karşılandı. Arınç, kendisini karşılayan heyetle selamlaştıktan otelde istirahate çekildi.

29 Kasım 2012 Perşembe günü "Görsel ve İşitsel Medyada Dijital Çözümler", "Yerel Medyanın Geleceğinde Yeni Medyanın Rolü" ve "Dijital Medyanın Yeni Patronları" konularının ele alınacağı seminere TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve çok sayıda akademisyen katılacak.

30 Kasım Cuma ise medya mensuplarına "Yerel Medyada Dijital Çözümler" adlı sertifika programıyla "Sosyal Medya Kanalları" ve "Ipad Yayıncılığı Uygulamaları" konularında bilgi verilecek. Programda, yerel medya mensuplarının sıkıntılarının dinlenmesi ve çözüm önerilerinin oluşturulmasının yanında Muğla'nın tarihi, kültürel, doğal ve turistik güzellikleri de dünyaya tanıtılacak.

ARINÇ, ANTARTİKA'YA GİDEN İLK TÜRK DENİZCİLERİNİ KARŞILAYACAK

Öte yandan, Antartika'ya giden ilk Türk denizciler Kaptan Osman Atasoy ve Sibel Karasu yarın Türkiye'ye dönecek. Uzaklar 2 isimli teknenin 3.5 yıl önce Marmaris'ten başlayan yolculuğu, 29 Kasım Perşembe günü, yine Marmaris'te sona erecek. Uzaklar Antartika projesi ekibini bu zorlu yolculuklarının dönüşünde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin karşılayacak .
Kaynak: İHA