Sürücülerin Sorunları Tartışıldı

Türkiye genelindeki sürücü kursları, Antalya'da düzenlenen Çalıştay'da bir araya gelerek sorunlarını ve yeni projelerini masaya yatırdı.

Sürücülerin Sorunları Tartışıldı
Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Akif Aktuğ, trafikte dikkatli olmaları konusunda sürücüleri uyardı.

Aktuğ, Türkiye'nin gözde tatil yeri Antalya'da ülke genelinde faaliyet gösteren sürücü kursu sahiplerinin bir araya geldiği ve Konfederasyon Genel Başkanı İsmail Yılmaz'ın sunuculuğunu üstendiği Çalıştay programına katıldı.

Trafikte sürücüleri uyarmaya çalıştıklarını belirten Aktuğ, şöyle konuştu: "Sürücüler biraz olsun yayalara yol verse veyayalara biraz daha anlayışlı olsalar, kazalar bu kadar fazla olmaz. Biz Antalya'da bazı bölgeleri pilot bölge seçtik ve bölgelerde hız sınırını 30-40 km yaptık. Bunu beğenmeyen sürücüler güzergah değiştirmeye başladılar ancak sürücüler bu kurallara uymak zorundalar" Konfederasyon Genel Başkanı İsmail Yılmaz ise, sürücü kurslarına "Yaptığımız işin hatası ve telafisi yok. Bu nedenle çok daha dikkatli olacağız" uyarısında bulundu. Yılmaz, toplanmalarının sebebini,"Sürücü kursu sahipleri arkadaşlarımızın sorunlarına bakmak ve çözüm getirmektir. Biz de bunu başardığımıza inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA