Ak Parti Aşure Dağıttı

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Adıyaman’da aşure dağıtıldı.

Ak Parti Aşure Dağıttı
Demokrasi Parkı’nda gerçekleştirilen aşure dağıtımında bin kişiye aşure ikram edildi. AK Parti İl Başkanı Av. Halil İbrahim Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, gelen davetlilere aşure ikram etti.

Aşure dağıtımına Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Kilis Belediye Başkanı Abdi Bulut, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Adıyaman İl Genel Meclisi Başkanı Necmi Baykan, Kilis İl Genel Meclisi Başkanı Metin Karakuş, Adıyaman Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Uslu, Kilis Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özçiloğlu, Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Kemal Şahin, çeşitli sivil toplum kuruluşu başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, aşurenin manevi bir hava içerisinde yapıldığını belirterek "ayrı bir tadı olduğunu, aşurenin içerisindeki ürünler gibi toplumunda çeşitli kültürler ve inançlardan oluştuğunu" söyledi.

AK Parti İl Başkanı Fırat da, Kadın Kolları Teşkilatına aşure dağıtımından dolayı teşekkür etti. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez ise, AK Parti’nin toplumun her kesimine eşit mesafede ve kucaklayıcı bir parti olduğunu belirterek, etkinliğin hayırlar getirmesini diledi.

Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş da, mümin insanın zalimin karşısında duran insan olduğunu belirterek, huzurun ve beraberliğin kenti Adıyaman’da toplumun her kesiminin bir arada mutlu ve mesut bir şekilde yaşadığını ifade etti.

Kaynak: İHA