Süvari’den Fransa’da Dev Yatırımcılara Özel Sunum

Avrupa’dan Uzak Doğu’ya kadar geniş bir coğrafyadan, 8 binden fazla uluslararası perakende ve yatırım firması; network oluşturmak, yakın ilişkiler kurmak, sektördeki en son projeleri ve trendleri keşfetmek için Fransa’nın Cannes şehrinde bir araya geldi.

Süvari’den Fransa’da Dev Yatırımcılara Özel Sunum
14-16 Kasım tarihlerinde düzenlenen MAPIC platformunda Türkiye’yi erkek giyiminin önde gelen markalarından SÜVARİ ile Koton temsil etti.

SÜVARİ bu uluslararası platformda büyük bir başarı göstererek Speed Matching (Yatırımcılara Özel Sunum) bölümünde uluslararası 5 büyük marka arasına girdi. Özel sunum bölümünde; organizasyon ve işleyiş yapısını yatırımcılara tanıtan bir sunum gerçekleştiren erkek giyim markası, uluslararası dev AVM yatırımcı şirketlerin büyük beğenisini topladı ve yatırım konusunda birçok davet aldı. Erkek giyimin öncü markalarından SÜVARİ, 2012 yılında yurt içi cirosunu yüzde 30, yurt dışı cirosunu yüzde 52 artırdı. Yurt içi ve yurt dışı mağazalarında yüzde 22 büyüme gerçekleştiren şirket, yıl içerisinde tamamen kendi finansman gücünü kullanarak açtığı 22 yeni mağaza ile toplam mağaza sayısını 106’ya çıkardı. Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen SÜVARİ, yurtdışı mağazaları zincirine Ukrayna ve Irak’ı da ekledi .