Etso Başkanı Yücelik, Başbakan Erdoğan İle Görüştü

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüklerini bildirdi.

Yücelik, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği heyetiyle Başbakanlık Konutu'nda geçen hafta düzenlenen toplantıda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ilin ve bölgenin sorunlarını iletme imkanı bulduklarını belirtti.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de hazır bulunduğu, yaklaşık 2,5 saat süren toplantıda, yıl sonunda uygulama süresi sona erecek teşvik yasasının süresinin uzatılması yönünde talepte bulunduklarını ifade eden Yücelik, şunları kaydetti:

''Toplantıda, temsil ettiğimiz ticaret erbabının ve yaşadığımız yörelerin sıkıntılarını, taleplerini ve bunların çözümüyle ilgili görüşlerimizi Sayın Başbakan'a sunma fırsatı bulduk. Önümüzdeki süreçte yine TOBB öncülüğünde mecliste grubu bulunan diğer üç siyasi partimizi de bölgedeki oda ve borsa başkanlarımızla ziyaret ederek görüşlerimizi paylaşacağız.''

Muhabir: Zehra Melek Çat

Yayıncı: Emine Konuk
Kaynak: AA