Beskader'den Milli Eğitime 'öğretmenler Günü' Hediyesi

Adıyaman’ın Besni ilçesinde, yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Besni Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Destekleme Derneği (BESKADER), Besni Milli Eğitim Müdürlüğü'ne otomobil hediye etti.

Beskader'den Milli Eğitime 'öğretmenler Günü' Hediyesi
Araba teslimi, Ticaret Meslek Lisesi'nde düzenlenen Öğretmenler Günü kutlamalarının ardından yapıldı

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, "Besni ilçemiz okulları ve eğitim kadrosu ile geniş bir yapıya sahip. Bu yapıda yapılan çalışmaları yerinde görmek ve takip etmek için müdürlüğümüzün acilen bir araca ihtiyacı vardı. Bu ihtiyacımız BESKADER tarafından karşılandı. Arabanın teslimi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yapıldığı için ayrı bir önem taşıyor. Derneğimiz bizlere bu anlamlı günümüzde en güzel hediyeyi verdi, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

BESKADER Başkanı Ali Erdoğan ise yaptığı açıklamada, "Kurulduğumuz günden bugüne ilçemizdeki kamu hizmetlerindeki eksiklikleri elimizden geldiğince gidermeye çalışıyoruz. İlk işimiz sağlık alanında olmuştu. Şimdi ise eğitime katkı sağladık. İnsan için en önemli ihtiyaçların başında gelen sağlık ve eğitim konusuna katkı sağladığımız için ayrı bir gurur ve sevinç yaşamaktayız. Aracın Besnimize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu hizmetlerin gerçekleştirilmesinde büyük emeği geçen bağışçılarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA